WONINGSTYLING

Wilt u uw woning te koop aanbieden maar twijfelt u of de woning wel representatief genoeg is of wilt u advies bij het inrichten en stylen van uw nieuwe woning? Een werkplek creëren als u denkt dat daar geen ruimte voor is, of heeft u een andere vraag rond de herindeling van de ruimte in uw huis? Ook daarbij is Curo Adviesgroep u graag van dienst.

Het restylen van uw huidige woning kan voor u betekenen dat de verkoopprijs hoger wordt dan wanneer u dat niet zou doen. De woning wordt er immers aantrekkelijker door en wordt sneller verkocht. Evenzo kan bijvoorbeeld een gedegen kleuradvies voor uw nieuwe woning het verschil maken tussen een doorsnee woning en een woning waar u zich helemaal gelukkig voelt. Als u uw droomhuis heeft gevonden, maar er mist net die ene slaapkamer die een werkplek moet worden kan een woningstyliste u helpen om die werkplek toch te realiseren.

Curo Adviesgroep biedt u als extra service de mogelijkheid kosteloos gebruik te maken van een oriënterend gesprek met onze zeer ervaren woningstyliste. Haar ruime ervaring in het vormgeven, verbouwen en inrichten van particuliere woningen maakt dat zij samen met u tot een inrichting kan komen waarin u zich helemaal thuis voelt.

Via de website www.deesinterieurstyling.nl kunt u direct een afspraak met haar maken.