UW HYPOTHEEK

Als het gaat om uw hypotheek gaat u niet over één nacht ijs. Wij ook niet. Daarom treft onze adviseur u graag in een kennismakingsgesprek waarin hij uitgebreid de tijd heeft om te focussen op uw huidige financiële situatie en uw financiële wensen voor de toekomst. Een kennismakingsgesprek vind altijd plaats op onze kosten.

Curo Adviesgroep biedt uitsluitend maatwerk. Omdat u niet dezelfde wensen heeft als uw buren en uw situatie daarmee ook anders is.

Een hypotheek afsluiten is een grote financiële gebeurtenis. Om die reden biedt Curo Adviesgroep verschillende betalingsvormen aan, waarbij (gedeeltelijke) uitgestelde betaling één van de opties is.

Na het afsluiten van uw hypotheek kijken we graag wat we verder voor u kunnen doen om uw financiële situatie verder te verbeteren. Dat kunnen we doen op basis van een uurtarief, maar u kunt ook gebruik maken van het Curo abonnement. Hiermee kunnen we u echt de rust en de financiële zekerheid bieden waar wij voor staan. Onze adviseur informeert u graag over de mogelijkheden hiervan.