PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING VOOR SENIOREN

Curo Adviesgroep gaat verder dan alleen financiële ondersteuning. Naast de vertrouwde adviezen op dat gebied biedt zij ook persoonlijke ondersteuning die verder gaat dan alleen uw financiën.

Het beschikken over een vertrouwenspersoon die naast u staat is een manier om met een geruster gevoel door het leven te gaan. Veel senioren hebben daar behoefte aan en niet alleen de alleenstaanden.
Bij u thuis bespreken we waar u op dat moment behoefte aan heeft, bijvoorbeeld:
– Inzicht in financiën en bestedingsmogelijkheden voor nu en in de toekomst
– Postverzorging
– Betalingsverrichtingen en controle op noodzaak
– Adviesvragen
– Uitzoekvragen

Heeft u geen specifieke onderwerpen voor dat moment maar wenst u iemand om u heen als gesprekspartner, voor gezelschap en/of samen iets leuks te gaan doen, ook dat is mogelijk.
Het uiteindelijke doel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken, er niet alleen voor staat of zelf zaken hoeft uit te zoeken, maar dat over te laten aan uw vertrouwenspersoon. Iemand die er voor u is!

Inzet en tarief
De inzet van persoonlijke ondersteuning wordt in overleg met de cliënt vastgesteld. Zo kan er gekozen worden voor een aantal uur per week of per maand. De minimale inzet is twee uur per sessie. Curo Adviesgroep heeft een abonnementsvorm voor deze inzet waarbij maandelijks het afgesproken aantal uren per sessie wordt ingevuld. Het uurtarief bedraagt € 52,50.

In geval extra uren op een bepaald moment gewenst zijn dan is dat uiteraard mogelijk. Deze extra uren worden separaat en overzichtelijk in rekening gebracht.