SAMENWERKINGSPARTNERS

Ondernemen doe je niet alleen. Wij werken samen met een aantal partners die een even hoge kwaliteitsstandaard hanteren als wij zelf. Graag stellen wij hen aan u voor:

klikhuizen

Klik op huizen makelaardij is een persoonlijk, enthousiast makelaarskantoor in het flevogebied. Makelaardij Klik op huizen concentreert zich op aan- en verkoop van woonhuizen, mogelijk in combinatie van wonen/werken in Flevoland zoals Almere, Zeewolde, Lelystad en Dronten. Uiteraard verzorgen wij ook de taxatie of gratis waardebepaling van uw woning in Flevoland. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij en een goede kijk op de huidige markt kunnen wij u op een professionele manier van dienst zijn bij verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

www.klikophuizen.nl

spijker makelaardij

Spijker Makelaardij is de makelaar in Almere die de makelaardij geheel gespecialiseerd heeft in de verkoop, ­aankoop, verhuur­­­ en ­taxatie van bestaande woningen in Almere. Al onze aandacht gaat hier naar uit. Ons scherp geprijsde dienstenpakket sluit perfect aan op de huidige woningmarkt. Ons NVM makelaars- kantoor plaatst uw huis prominent op Funda. Onze 3 kernwaarden zijn:­ betrokken, full service en resultaat. Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen.

www.spijkermakelaardij.nl

notarisunie

De Notaris Unie Almere is een dynamisch notariskantoor dat reeds 17 jaar bestaat, en sinds 2013 wordt geleid door mr. Sharon Hament, de jongste notaris van Flevoland. Vakmanschap, toewijding en een frisse, persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat cliënten ons graag inschakelen. Alle opdrachten worden bij ons met even veel zorg en aandacht afgehandeld, ongeacht hoe ingewikkeld of ‘doorsnee’ een zaak ook is. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke zaken, van het maken van een testament, tot het oprichten van een bedrijf of stichting, van huwelijksvoorwaarden of samenlevingscontract tot aandelenoverdracht, van de aan- of verkoop van een huis tot de hypotheekakte.

www.notarisunie.nl

monuta regio almere

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Uitvaartcentrum Monuta Almere snapt dit. Daarom geven wij samen met u invulling aan de uitvaart die past bij de wensen van de overledene en bij die van de betrokken naasten. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat mogelijk is en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid.

Monuta Almere

dees styling

Desiree is al zo’n 15 jaar styliste en heeft haar opleiding gevolgd aan de styling academie Artemis in Amsterdam. Ze is afgestudeerd op Interieur fotostyling, maar is in al die jaren in vele styling gebieden werkzaam geweest. Haar hart ligt echt bij het interieur; het mooi maken, beschilderen van muren en decoreren van meubels, het inrichten van huizen, scholen en kinderdagverblijven en het geven van styling en kleuradviezen. Desiree helpt u graag om u uw woning beter verkoopbaar te maken of om van uw nieuwe huis een droomhuis te maken.

www.deesinterieurstyling.nl