ONZE ORGANISATIE

Curo komt vn het Latijnse woord ‘cur’, wat verzorgen betekent. Curo betekent letterlijk ‘ik zorg voor’. Advies met zorg voor financiële rust en zekerheid voor de klant; dat is dan ook waar Curo Advies Groep voor staat.

Curo Advies Groep is opgericht in 2002 en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd onafhankelijk financieel dienstverlener voor de consument in de regio Almere.

Als financiële dienstverlener voor Almere en omgeving zijn wij een servicegerichte organisatie waar u zich onmiddellijk thuis voelt. Curo Advies Groep communiceert helder en is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en vermogensregie.

Een goede geïntegreerde oplossing kan niet worden geboden op basis van een aantal door u beantwoorde vragen op een internetpagina. Er zijn te veel factoren die een rol spelen bij het maken van een goede keuze voor nu en in de toekomst.  Het samenbrengen van al deze factoren, oftewel uw persoonlijke wensen en toekomstplannen, in een goed financieel plan; daar ligt de kracht van Curo Advies Groep.

De relatie tussen Curo Advies Groep en u als klant is gebaseerd op vertrouwen.
Daarom zijn wij lid van DSI (DSI: Deskundigheid, Screening en Integriteit).

U bent er dus zeker van dat wij deskundig zijn, dat wij gecontroleerd worden en dat wij integriteit hoog in ons vaandel hebben staan.